توزیع چندمرحله‌ای بسته‌های معیشتی بین محرومان/ استقبال ۲۰ تا ۳۰ هزار نفری از برنامه‌های مجازی مسجد

توزیع چندمرحله‌ای بسته‌های معیشتی بین محرومان/ استقبال ۲۰ تا ۳۰ هزار نفری از برنامه‌های مجازی مسجد

تاریخ انتشار : ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹
حجت‌الاسلام حاتم‌پوری با اشاره به توزیع چندهزار عددی بسته‌های معیشتی میان محرومان به همت اهالی مسجد «علی‌بن الحسین(ع)»، گفت: برنامه‌های فرهنگی مسجد در فضای مجازی با استقبال ۲۰ تا ۳۰ هزار نفری در ایام تعطیلی به دلیل شیوع کرونا دنبال شده است.

حجت الاسلام والمسلمین «محمدرضا حاتم پوری» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان درباره اقدامات مسجد «علی‌بن الحسین(ع)» در رزمایش مواسات و کمک مومنانه، اظهار کرد: اهالی این خانه خدا در لبیک به این رزمایش اقداماتی همچون نذر قربانی و توزیع گوشت آن بین محرومان، تهیه و توزیع بسته های معیشتی و ارزاق در چند مرحله، و جمع آوری و توزیع وجه نقد نذورات و خیرات مردمی میان نیازمندان را انجام داده اند. البته کمک های مومنانه اهالی این خانه خدا به نیازمندان از ابتدای شیوع کرونا کلید خورده بود.

 

امام جماعت  مسجد «علی بن الحسین(ع)» (واقع در بلوار ابوذر، پایین تر از بزرگراه شهید محلاتی، بین پل سوم و چهارم)، تصریح کرد: بسته های ارزاق مسجد در چند مرحله و هر دفعه در تعداد متنوع تهیه و توزیع شده است، برای مثال در یک مرحله 110 بسته، در دو مرحله هر بار 300 بسته و در یک مرحله 3 هزار بسته با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بین نیازمندان توزیع شده است.

 

وی ادامه داد: محتوای این بسته ها از کیفیت بالایی برخوردار است و معمولاً ارزش ریالی آن بین 300 تا 400 تومان می شد. این بسته ها به جز گوشت های ناشی از قربانی گوسفند و مرغ است که به صورت جداگانه بین افراد بی بضاعت و نیازمند توزیع شده است. بسته های معیشتی اختصاص یافته به محرومان از سوی اهالی مسجد «علی بن الحسین(ع)» به رقم چندهزار عدد می رسد.

 

حجت الاسلام حاتم پوری درباره فعالیت اهالی این خانه خدا برای مقابله با کرونا، بیان کرد: از همان ابتدای شیوع کرونا، هر روز گروهی از بچه مسجدی ها اقدام به ضدعفونی و گندزدایی تمام محله و منطقه کردند، سطح فعالیت اهالی این مسجد در مقابله با کرونا به گونه ای بود که در اوایل شیوع، رتبه اول را در منطقه کسب کردیم. در این باره بسیج مسجد همکاری بسیار نزدیک داشت و اعضای آن جهادی ورود کردند. همچنین، شورایاری محله شهدای گمنام، شهرداری، بسیج خواهران و هیئت امنای مسجد هم همکاری بسیار خوبی در این باره داشته اند.

 

وی راه اندازی کارگاه تولید ماسک در مسجد را از دیگر جلوه های کمک اهالی مسجد «علی بن الحسین(ع)» برای شکست کرونا معرفی کرد و گفت: این کارگاه در بخشی از محوطه مسجد راه اندازی شده و فعالیت آن همچنان ادامه دارد.

 

امام جماعت  مسجد «علی بن الحسین(ع)» درباره بازگشایی این خانه خدا در شب های قدر، بیان کرد: با اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به منظور این بازگشایی در آستانه شب های قدر، مراسم احیای این لیالی باعظمت با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در شبستان، حیاط و محوطه بیرونی مسجد برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه در ایام تعطیلی مساجد به منظور مقابله با شیوع کرونا، فعالیت های فرهنگی مسجد «علی بن الحسین(ع)» ادامه داشته است، ابراز کرد: به این صورت که در شبکه های مجازی، آپارات و اینستاگرام سخنرانی با موضوعاتی همچون آفات زبان و ... تولید و پخش شد، همچنین است مراسم احیای شب های قدر که معمولا این برنامه ها بالغ بر 20 تا 30 هزار دنبال کننده دارد.

 

حجت الاسلام حاتم پوری در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این، اکثر روزها دفتر مسجد برای پاسخگویی به سوالات، ارائه مشاوره، دریافت وجوهات و ... فعال بوده است.

 

 

پایان پیام/ 9