نماز عید فطر مسجد جامع غدیر خم در فضای باز برگزار می‌شود

نماز عید فطر مسجد جامع غدیر خم در فضای باز برگزار می‌شود

تاریخ انتشار : ۳ خرداد ۱۳۹۹
شکرنابی از اقامه نماز عید فطر مسجد جامع غدیر خم با استفاده از فضای باز میدان و خیابان فرخی یزدی خبر داد و گفت: از عموم شرکت‌کنندگان در نماز باشکوه عید فطر درخواست داریم ماسک، دستکش، زیرانداز، سجاده و مُهر نماز را همراه خود بیاورند.

«محسن شکرنابی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد  و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان از اقامه نماز عید سعید فطر مسجد جامع غدیر خم در فضای باز خبر داد و اظهار کرد: با برنامه ریزی و هماهنگی صورت گرفته توسط هیئت امناء، شورای فرهنگی و پایگاه مقاومت بسیج مسجد جامع غدیر خم بر لزوم اقامه نماز عید سعید فطر به صورت باشکوه تاکید شد.

 

سخنگوی هیئت امناء مسجدحامع غدیرخم (واقع در خیابان پاسداران) افزود: پس از اعلام دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر رؤیت هلال ماه شوال المکرم، با رعایت اصول  بهداشت و فاصله گذاری جهت قطع زنجیره ویروس منحوس کرونا، نماز عید فطر، با حضور خانواده معظم شهدا، بسیجیان و اهالی متدین محله ضرابخانه و خیابان پاسداران و عموم مردم مومن به امامت آیت الله سید جلال مجدهاشمی (امام جماعت مسجد جامع غدیرخم) همراه با  «تلاوت قرآن»،  «مدیحه سرایی» و  «تواشیح» برگزار می شود.

 

وی اضافه کرد: با توجه به ضرورت رعایت دستورالعمل های بهداشتی، از عموم  شرکت کنندگان در نماز باشکوه عید فطر درخواست داریم که ماسک، دستکش، زیرانداز، سجاده و مُهر نماز همراه خود بیاورند و فاصله گذاری اجتماعی را نیز در طول مراسم رعایت کنند.

 

سخنگوی هیئت امناء مسجدحامع غدیر خم در پایان خاطر نشان کرد: این آئین  معنوی از ساعت 8 صبح روز عید فطر و اولین روز از ماه شوال المکرم در میدان و خیابان فرخی یزدی برگزار می شود و قرار است بعد از پایان ماه مبارک رمضان طبق روال گذشته برنامه اقامه نماز جماعت و برنامه های فرهنگی و مذهبی این مسجد از سرگرفته شود.

 

بنا بر این گزارش، مسجد جامع غديرخم كه تا سال ٨٣ به نام مسجد جامع ضرابخانه ناميده مي شد در محله ضرابخانه واقع است. اين مسجد در سال ١٣٥٠ با زيربناي ۵۰۰ مترمربع ساخته شد و در اوایل سال ١٣٥٧ با تلاش های آيت الله سيد جلال مجد هاشمي؛ امام جماعت این مسجد و همت نمازگزاران و افراد خيّر محله با زيربناي بيش از دو هزار مترمربع به طور كلي تجديد بنا شد، كه آن شامل شبستان بزرگ و دو طبقه ساختمان و زيرزمين جهت استقرار كتابخانه، كلاس هاي قرآن، امور فرهنگي و دفتر است.

 

در سال ١٣٨٠ برای افزايش فضاي شبستان مسجد و گسترش فعاليت هاي فرهنگي این مسجد در چند فاز تجديد بنا شد و طي نقشه اي جامع، كتابخانه با دو سالن قرائت برادران و خواهران، سالن كنفرانس، سالن ويژه مراسم شبستان مردانه وسیع تر، شبستان زنانه در طبقه دوم، صندوق قرض‌الحسنه، كلاس هاي آموزشي براي واحد قرآن و عترت، اتاق هايي برای بسيج برادران و خواهران، دفتر مسجد، دفتر امام جماعت، محل سكونت خادم و… پيش بيني شد.

 

یادآور می شود، مسجد جامع غدیر خم در خیابان پاسداران، خیابان شهید کشوری، خیابان مسجد واقع شده است.

پایان پیام/ 40