بزرگترین سرمایه خوزستان ظرفیت معنوی آن است/ نیازمند مطالعات علمی و بومی‌ شده در این استان هستیم

بزرگترین سرمایه خوزستان ظرفیت معنوی آن است/ نیازمند مطالعات علمی و بومی‌ شده در این استان هستیم

تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۹
ریزانه بزرگترین سرمایه خوزستان را ظرفیت معنوی آن دانست و با بیان اینکه این استان نیازمند عزم مدیریتی در سطح کلان است گفت: خوزستان نیازمند مطالعات علمی و مدل‌های بومی شده در جهت استخراج و بهره‌‌برداری از ظرفیت‌‌ها و پتانسیل‌های موجود است.

«جلال ریزانه» عصر امروز (چهارشنبه 26 آذر) پس از ورود به منطقه آزاد اروند و دیدار با معاونت فرهنگی هنری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد اروند، در حاشیه بازدید از ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد این منطقه در تالار اشراق آبادان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در منطقه آزاد اروند اظهار کرد: استان خوزستان از ظرفیت‌های بسیار مهم به ویژه در عرصه فرهنگ و هنر برخوردار است و سرمایه‌های معنوی و اجتماعی فراوانی در این استان وجود دارد.

 

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه منابع ستاد کانون های مساجد کشور با بیان اینکه باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود این استان در راستای اهداف فرهنگی و هنری معین شده در ستاد استفاده کنیم افزود: بزرگترین سرمایه‌ای که در خوزستان وجود دارد ظرفیت معنوی آن است؛ مردمان این استان در دوران دفاع مقدس از خاک کشور دفاع کردند و حق بزرگ و بسیاری بر تمام مردم ایران اسلامی دارند.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان نیازمند عزم مدیریتی در سطح کلان است تصریح کرد: این استان به لحاظ شناسایی نیازمند مطالعات علمی و مدل‌های بومی شده در جهت استخراج و بهره‌برداری از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های موجود است، لذا باید به این حوزه توجه بیشتری شود تا محرومیت‌هایی که وجود دارند به تبع پتانسیل‌ها قابل رفع و بهره‌برداری باشد.

 

ریزانه به ظرفیت منطقه آزاد اروند اشاره کرد و ادامه داد: منطقه آزاد اروند در عرصه فرهنگی و هنری دارای ظرفیت و پتانسیل‌های بسیاری است؛ توجه ما نیز در حوزه ستاد این است که بتوانیم با فعال‌سازی زمینه‌های لازم از لحاظ حقوقی و قانونی زمینه بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها را ایجاد کنیم.

 

وی اضافه کرد: در این منطقه به جهت نگاه و همت مدیران این سازمان آینده‌ بسیار روشنی در حوزه خدمات فرهنگی و هنری در قالب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خواهد داشت و از این ظرفیت‌ها استفاده خواهند کرد.

 

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه منابع ستاد کانون های مساجد کشور ابراز کرد: سیاست ستاد امور مساجد در راستای محرومیت‌زدایی از استان خوزستان این است که با راه‌اندازی ستادی در منطقه آزاد اروند، منابع را هدفمندتر و با تخصیص بیشتری به این استان اختصاص دهد.

 

وی از ایجاد دو ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در استان خوزستان خبر داد و بیان کرد: این استان با داشتن دو ستاد می‌تواند منابع و توجه بیشتری داشته باشد تا به صورت تخصصی‌تر هم در حوزه آبادان و خرمشهر و هم اهواز و سایر شهرستان‌ها بتوانیم خدمات فرهنگی و هنری بیشتر ارائه دهیم.

 

ریزانه با اشاره به فعالیت خبرگزاری شبستان در استان عنوان کرد: این خبرگزاری باید در انعکاس ظرفیت‌های فرهنگی و هنری فراوانی که در این استان وجود دارد بیشتر تلاش کند و به معرفی استعدادها، اقدامات، حماسه‌ها، روحیات جمعی و گروهی توجه بیشتری داشته باشد؛ باید سرمایه‌گذاری ما از لحاظ معنوی و مادی در حوزه خبرگزاری شبستان در استان خوزستان و منطقه آزاد اروند بیشتر شود تا خروجی‌های بهتری را شاهد باشیم.

 

وی اضافه کرد: در بازدیدی که از ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد اروند داشتم بدون آنکه نیروی انسانی به آن اختصاص دهیم از ظرفیت بچه‌های مسجد در انجام کارهای ساماندهی و ادارای به خوبی استفاده شده و این خلا را پر کرده‌اند؛

 

سرپرست معاونت پشتیبانی و توسعه منابع ستاد کانون‌های مساجد کشور، فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد را مهم‌ترین دغدغه مدیران منطقه آزاد اروند برشمرد و اذعان کرد: ما در مدل‌های مدیریت تحول هشت خان را برای تحول معرفی می‌کنیم که اولین آن احساس ضرورت و فوریت و دومین خان تشکیل تیم جهت هدایت خواسته‌ها و ساماندهی به حوزه تحول است.

 

وی تاکید کرد: خوشبختانه خان اول و دوم در میان مدیران فرهنگی هنری منطقه آزاد اروند به خوبی مشاهده می‌شود که مدیران دغدغه‌مندی در حوزه تحول برای فرهنگ و هنر این منطقه و حتی استان خوزستان دیده شد و این‌ها بارقه‌های موفقیت و داشتن چشم‌اندازی بسیار روشن که در آینده‌ای نزدیک رسیدن به وضعیت مطلوب را نوید می‌دهد.

 

ریزانه وجود دغدغه‌مندی فعالیت‌های فرهنگی و هنری مدیران را مهم‌ترین عامل تحول دانست و یاد آور شد: امیدوارم این حرکت و دغدغه مدیران منطقه آزاد اروند با مدیریت جهادی که دارند هر چه زودتر مثمرثمر باشد و محرومیت از عرصه فرهنگ و هنر مساجد این منطقه و استان هرچه زودتر برداشته شود.

 

پایان پیام/ 660