طلبه ای جهادی که ضمن شناسایی نیازمندی های محله، برای رفع آنها تلاش می کند

طلبه ای جهادی که ضمن شناسایی نیازمندی های محله، برای رفع آنها تلاش می کند

تاریخ انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
حجت الاسلام خرام با بیان اینکه تنها با رویکرد امام جماعت وارد میدان نشده، گفت: با تقسیم کار بین هیئت امنا، کانون مسجد و گروه های جهادی، نیازمندی های محله را شناسایی و متعاقب آن به دنبال خیرین برای رفع مشکلات هستم.

خبرگزاری شبستان__یاسوج: استان کهگیلویه و بویراحمد، هر چند استانی زر خیز و مملو از همه ذخایر و منابع  خدادای است، اما به دلیل کم کاری ها و سوءمدیریت ها محرومیت را یدک می کشد.

استانی که اگر تفکر جهادی در آن ساری و جاری شود و همه آستین همت را بالا بزنند در کمترین زمان ممکن با تکیه بر استعدادها و ظرفیت های درونی، در رده مناطق برخوردار قرارخواهد گرفت.

البته در این بین هستند افرادی که آستین همت بالا زده و با روحیه جهادی برای توسعه استان و محرومیت زدایی از چهره دیار زاگرس نشینان تلاش می کنند. حجت الاسلام سیدعبدالحمید خرام یکی از این افراد است که خدمت به مردم را تکلیف طلبگی می داند.

حجت الاسلام «سید عبدالحمید خرام» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج با اشاره به اینکه قرارگاه جهادی امام حسین (ع) در ۶ حوزه بهداشت و درمان، آموزش، خدمات رفاهی و فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی و محیط زیست فعالیت های خوبی تاکنون انجام داده است.

مسئول قرارگاه جهادی امام حسین (ع) استان بویراحمد اظهار کرد: این قرارگاه  در حوزه بهداشت و درمان در زمینه تهیه و توزیع ماسک، ژل و الکل فعالیت هایی را انجام داده، ضمن اینکه بیماران نیازمند را نیز به خیرین برای حمایت معرفی می کند.

وی با اشاره به اینکه 15 نفر در این راستا به تهران معرفی شدند، ادامه داد: معرفی خانواده های آسیب دیده اجتماعی به صورت رایگان به مراکز مشاوره، در زمینه ترک معتادان، توزیع کفش بین نیازمندان و معرفی افرادی که دچار سوختگی شده اند به تهران نیز از دیگر برنامه های این ستاد است.

حجت الاسلام خرام با اشاره به اینکه در حوزه آموزش نیز نشست های مختلفی با روان شناسان برگزار شد، یادآور شد: ارائه خدمات رفاهی و فرهنگی و توزیع بسته های معیشتی در ماه به ارزش حدود ۱۵۰ میلیون تومان نیز انجام می شود.

مسئول قرارگاه جهادی امام حسین (ع) استان کهگیلویه و بویراحمد بویراحمد خاطرنشان کرد: حدود ۴۰۰ زن بی سرپرست و در مجموع ۷۰۰ نفر تحت پوشش قرارگاه جهادی بوده و مورد حمایت بسته های معیشتی قرار می گیرند.

وی طبخ و توزیع غذای گرم بین نیازمندان و روزه داران را از دیگر برنامه های این گروه جهادی در شهرستان بویراحمد دانست و گفت: این قرارگاه در زمینه اشتغال و کارآفرینی فعالیت داشته و در حال راه اندازی مرکز کارآفرینی هستیم.

حجت الاسلام خرام در ادامه با اشاره به اهمیت حضور در مناطق محروم و کار جهادی، عنوان کرد: مقام معظم رهبری خطاب به جهادگران مناطق محروم فرمودند «حتی اگر خشتی بر روی خشتی نگذارید، همین حضور و دلجویی شما از مردم این مناطق خود نوعی جهاد است».

مسئول قرارگاه جهادی امام حسین(ع) شهرستان بویراحمد ادامه داد: هدف از کارهای جهادی، محرومیت‌ زدایی از مناطق کم برخوردار است و تلاش می‌کنیم تا با ساخت و ساز و آبادانی و تبلیغ در مناطق کم برخوردار، محرومیت‌های اجتماعی و  فقر فرهنگی را ازبین ببریم.

وی با اشاره به فعالیت خود به عنوان امام جماعت محله ای در مناطق حاشیه نشین و کم برخوردار محدوده نجف آباد، ادامه داد: کار را با تغییر هیئت امنای مسجد و واگذاری آن به افراد کاردان و دغدغه مند آغاز کردم، پایگاه بسیج خواهران و براداران ساماندهی شد و برای هر کدام برنامه تعریف کردیم.

حجت الاسلام خرام با بیان اینکه  تنها با رویکرد امام جماعت وارد میدان نشدم، یاد آور شد: با تقسیم کار بین هیئت امنا، کانون مسجد و گروه های جهادی، نیازمندی های محله را شناسایی و متعاقب آن به دنبال خیرین رفتیم.

عضو هئیت امنای مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) گفت: در چند ماه گذشته با توجه به آثار و تبعات شیوع کرونا به ‌ویژه در جامعه کارگری و خانوده های بی سرپرست و بد سرپرست و مشکلات معیشتی آنها، نمود خیلی بیشتری داشت، به کمک خیرین اقدام به توزیع چند مرحله بسته های معیشتی شامل (گوشت قرمز، مرغ، برنج، حبوبات و سایر اقلام مصرفی) کردیم.

 

وی با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد مردمانی غیرتمند را در دامان خود پرورانده که آرامش و خوشی خود را در آسایش همنوعان می دانند، اظهار کرد: با دعوت از رئیس کمیته امداد منطقه ۲ یاسوج به دو خانه نیازمند که یک خانوار خانم بی سرپرستی بود که حتی کمترین وسایل زندگی را نداشت و دیگری خانواده پرجمعیتی بود که در بحث منزل مسکونی با مشکل شدیدروبرو بود، بازدید شد و در همان روز مقرر گردید که بخشی از هزین ها از طرف کمیته امداد و بخشی دیگر از طرف مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) و آستان قدس رضوی تامین شود.

این روحانی جهادی ادامه داد: در بخش درمان (سوختگی)، معرفی به مرکز TC (ترک اعتیاد) و در بحث خرید دارو، آزمایش و سونوگرافی برای ۲۴ نفر با هزینه تقریبی ۳۰ میلیون تومان به صورت رایگان انجام گرفت و توانستیم لبخندی بر لب خانواده های کم برخوردار بنشانیم.

مسئول قرارگاه جهادی امام حسین(ع) در پایان با اشاره به توسعه مسجد که امام جماعت آن است، گفت: در حال حاضر ساخت سه طبقه به عنوان خانه عالم، خادم و پایگاه مقاومت بسیج و سه طبقه دیگر تجاری مسکونی به عنوان درآمد پایدار مسجد برای کمک به نیازمندان و خانوارهای کم برخوردار منطقه در حال اجراست.

 

 

 

 

پایان پیام/ 82