

بچه مسجدی های کانون شهید باکری رودبار جنوب ۳۰ هیئت عزاداری را سیاه پوش کردند
حجت الاسلام جمشید خاوری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، ضمن تسلیت ایام محرم، گفت: اطعام حسینی یکی از برنامه های محرم امسال است که این طرح به صورت مشارکتی در حال اجرا است.
مدیر کانون شهید باکری رودبار جنوب افزود: در این راستا برنج، روغن و رب گوجه فرنگی توسط گروه جهادی کانون تهیه و در اختیار هیئت های مذهبی قرار داده شده و مابقی اقلام را خود این هئیت باید تهیه کنند.
وی بیان کرد: طرح اطعام حسینی با پخت ۵ هزار پرس غذای نذری از ابتدای محرم در ۳۰ روستا از مناطق محروم رودبار و جنوب کرمان در حال اجراست.
حجت الاسلام خاوری ادامه داد: مراسم عزاداری و سوگواری سیدالشهدا (ع) نیز به همت طلاب مسجدی عضو کانون شهید باکری در روستاهای دور افتاده و محروم اقامه می شود.
مدیر کانون شهید باکری رودبار جنوب اضافه کرد: در کنار برگزاری مراسم عزاداری، ایستگاه صلواتی نیز در ۳۰ روستا با توزیع آب خنک و چای پذیرای عزاداران حسینی است.
وی یادآور شد: در آستانه ورود به ماه محرم ۶ هزار پرچم و پوستر منقش به نام مبارک سیدالشهداء در بین ۳۰ هیئت مذهبی شهرستان رودبار جنوب توزیع شد.