کانون‌هاي مساجد بيشترين قرابت و همراهي را با کلان‌برنامه‌هاي وزارت فرهنگ دارند

کانون‌های مساجد بیشترین قرابت و همراهی را با کلان‌برنامه‌های وزارت فرهنگ دارند

تاریخ انتشار : ۷ آذر ۱۴۰۳
رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد کشور گفت: کانون‌هاي مساجد بيشترين همخواني و قرابت با چهار کلان‌برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به ويژه در توسعه عدالت محور در عرصه فرهنگ و هنر و بُردن امکانات اين عرصه به روستاها و مناطق عشايرنشين و نيز تحقق و تقويت هويت اسلامي ايراني دارد که با مسجدمحوري محقق مي‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، جلسه وبیناری حجت الاسلام والمسلمین «علی ملانوری»، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با اعضای شورای عالی مدیران و مدیران ستادهای استانی این ستاد امروز (چهارشنبه، ۷ آذرماه) برگزار شد.

 

بنابر این گزارش، حجت الاسلام ملانوری در این جلسه ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت صدیقه کبری(س) ابراز ‌امیدواری کرد به زودی گردهمایی مدیران ستادهای استانی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران برگزار شود.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه وقتی از فضایل اخلاقی سخن می‌گوییم باید خود نیز عامل به آن‌ها باشیم، اظهار کرد: هر یک از رؤسای ستاد کانون‌های مساجد در ادوار مختلفِ حیات و فعالیت این ستاد کوشیده‌اند فضای مطلوبی را برای فعالیت بچه‌های مسجد فراهم کنند و البته در این مهم بر ظرفیت و همراهی شما مدیران استانی که در میدان کار اصلی را بر عهده دارید، اتکا کرده‌اند.

 

وی ادامه داد: کار ما به مثابه دوی امدادی است یعنی یک نفر تا جایی می‌دود و از جایی به بعد پرچم و کار را به دیگری می‌سپارد تا راه را ادامه دهد مهم آن است که پرچم به مقصد برسد و در اهتزاز بماند.

حجت الاسلام ملانوری با بیان اینکه مدیریت به عنوان دانش مدرن بر اصول برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت استوار است، تأکید کرد: اما این اصول در مکتب ما با جوهره‌ای به اسم اُخوت و برادری اشراب می‌شود، شخصاً معتقدم مجموعه ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد از مرزی‌ترین نقاط تا مرکز تهران همه یک خانواده هستند و روح اخوت باید بر آن‌ها حاکم باشد.

 

وی در ادامه بیان کرد: همین روح اخوت و برادری است که باعث شده امروز قلب ما دردمند مردم مظلوم لبنان و غزه باشد و زیباترین تصاویر از مهربانی و همدلی را با آن‌ها رقم بزنیم.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه خطاب به مدیران استانی این ستاد گفت: حرمت امامزاده را متولی نگاه می‌دارد، این ما هستیم که در کنار اعتبار بخشیدنِ دنیایی به جایگاه کانون‌ها نزد مدیران ارشد فرهنگی اجرایی، باید به گونه‌ای عمل کنیم که کارمان بر مردم اثر داشته باشد و در نهایت رضایت خدا را برای ما به ارمغان بیاورد.

 

وی با اشاره به تغییرات مدیریتی در ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، تأکید کرد: این دوره‌ گذار و رفت و آمد خدمت‌گزاران نباید خللی در عملکرد استان‌ها ایجاد کند و معطل بمانیم که رئیس چه می‌خواهد؛ چون اساساً توقف و رکود در روحیه مسجدی جای ندارد بلکه وظیفه اخلاقی ما در این دوران سنگین‌تر است به ویژه آنکه بنابر آموزه‌های دینی ما باید از وقت خود و دیگران مراقبت کنیم.

حجت الاسلام ملانوری با اشاره به از دست دادن رئیس جمهور شهید در حادثه سقوط بالگرد، ابراز کرد: ما اصول ثابتی در حوزه سیاست، اقتصاد و نیز در حوزه فرهنگ در کشور داریم که رفت و آمد دولت‌ها و تغییر وزرا و مدیران در آن‌ها خلل ایجاد نمی‌کند و حکم اسناد بالادستی را دارند، اصول ثابت فرهنگی ما مبتنی بر گفتمان و منویات امامین انقلاب است که باید با جدیت دنبال شود.

 

وی در ادامه با اشاره به ماموریت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، تصریح کرد: گفتمان دولتِ حاکم که برخاسته از رأی و اراده مردم است باید برای ما محترم و محور کار باشد به ویژه آنکه گفتمان دولت چهاردهم وفاق، وحدت و همدلی است و ما به آن در فضای کار مسجدی بشدت نیاز داریم.

 

حجت الاسلام ملانوری با اشاره به کلان برنامه‌های ارائه شده از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد بیشترین همخوانی و قرابت با چهار کلان‌برنامه وزیر را دارد به ویژه در توسعه عدالت محور در عرصه فرهنگ و هنر و بُردن امکانات این عرصه به روستاها و مناطق عشایرنشین و نیز تحقق و تقویت هویت اسلامی ایرانی که ریشه در مسجد دارد و با مسجدمحوری محقق می‌شود.