تمرکز ستاد کانون‌هاي مساجد بر رسانه، کتاب و هنر / 28 هزار کانون در مسير انسجام تمرکز ستاد کانون‌هاي مساجد بر رسانه، کتاب و هنر / 28 هزار کانون در مسير انسجام

تمرکز ستاد کانون‌های مساجد بر رسانه، کتاب و هنر / 28 هزار کانون در مسیر انسجام

مشاور وزير و رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد کشور با بيان اينکه کانون‌هاي مساجد؛ محور دينداري نسل نوجوان گفت: فعليت هاي ستاد کانون‌هاي مساجد کشور بر رسانه، کتاب و کتابخواني و هنر متمرکز است.
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۴۰۴

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» صبح امروز چهارشنبه ۹ مهرماه با «اکبر بهنام جو» استاندار قم دیدار و ضمن قدردانی از حمایت‌ها و تلاش‌های وی نسبت عرصه فرهنگ و هنر، به تشریح و معرفی فعالیت‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور پرداخته و زمینه همکاری‌های مشترک را به بحث و تبادل نظر گذاشت.

 

رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه به جایگاه رفیع مساجد به عنوان کانون‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: مساجد باید به عنوان مرکز اتصال نسل‌ها و ارتقاء دینداری نوجوانان و جوانان، با بهره‌برداری از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی روزآمد، اداره شوند.

 

وی افزود: از سوی دیگر پرکردن فاصله بین مسجد و جوانان از اولویت‌های اصلی است که در این راستا رئیس‌جمهور ارائه خدمات اجتماعی در مساجد را به عنوان راهکار اساسی برای تحقق این مسأله عنوان کرده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین ملانوری در بخش دیگری از مباحث خود تصریح کرد: سال‌های اخیر فعالیت‌های مساجد با افت و خیزهایی همراه بوده اما با این وجود همچنان این مسیر مبارک تداوم داشته و دارد؛ در این راستا طرح ملی محراب با هدف ارتقاء و بروزرسانی عملکرد ۱۰ هزار مسجد پیشرو در سراسر کشور اجرا شده که گام مهمی به منظور انسجام بخشی و هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی مساجد محسوب می‌شود.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به گستره فعالیت‌های فعالیت‌های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها و اقدامات بر سه محور کتاب و کتابخانه، هنر و به‌ویژه رسانه متمرکز است چراکه رسانه به عنوان ذات فعالیت‌ها نقش کلیدی دارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین ملانوری در ادامه سخنان خود به جایگاه و تاثیر واگذاری مسئولیت به نوجوانان در راستای تقویت دینداری، پرورش و تربیت نسل فعال فرهنگی اظهار کرد: به منظور تحقق این هدف شورای فرهنگ عمومی کشور برنامه‌های خود را بر سه محور دینداری نوجوانان، سرمایه‌های اجتماعی و اصلاح رفتارهای اجتماعی متمرکز کرده است.

 

رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه به نقش موثر استان قم و تجربه موفق این استان در تربیت کادر نوجوان اشاره و ضمن تاکید نسبت به ضرورت تربیت نیروهای متخصص و آموزش دیده در مساجد تأکید کرد: ارتباط مستمر ائمه جماعات با کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، زمینه‌ساز افزایش کارآمدی برنامه‌ها خواهد بود.

 

وی همچنین به اهمیت بروزرسانی تجهیزات و استفاده از فناوری‌های نوین در مساجد اشاره کرد و افزود: همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف از جمله سازمان تبلیغات اسلامی، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، از ضروریات موفقیت فعالیت‌های فرهنگی در مساجد محسوب می‌شود.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه به ضرورت مدیریت اوقات فراغت نوجوانان و جوانان؛ اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر اجرای طرح‌های مشترک ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور با شهرداری‌ها و سایر نهادهای فرهنگی در استان‌های مختلف با هدف افزایش نشاط اجتماعی و تقویت دینداری جوانان و نوجوانان در حال اجرا و البته تداوم و گسترش است.

 

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های وسیع فرهنگی استان قم تصریح کرد: با توجه به این جایگاه و استان قم باید  الگو و پرچمدار در تربیت نسل نوین و تقویت دینداری نوجوانان کشور باشد؛ امیدواریم با عنایت حضرت معصومه(س) و حمایت‌های استاندار محترم قم، این مسیر به صورت مستمر و رو به رشد ادامه یابد.

 

بر پایه این گزارش: در پایان این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین ملانوری خواستار تقویت زیرساخت‌های فرهنگی مساجد و افزایش اعتبارات برای تجهیز و پشتیبانی از فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شد و در ادامه ابراز امیدواری کرد که تعامل و همکاری نهادهای مختلف در راستای توسعه فرهنگی و اجتماعی مساجد روز به روز تقویت شده و گسترش یابد.