تبلور وحدت و بصیرت در راهپیمایی 22 بهمن/ لبیک به فرمان رهبری زیر باران
اعضاي کانون هاي فرهنگي هنري مساجد گيلان همگام با ملت ايران با حضور پرشور در راهپيمايي 22 بهمن استکبار ستيزي را فرياد زدند.
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
به گزارش روابط عمومی ستاد کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور از استان گیلان، گیلانیان مؤمن و ولایتمدار امروز همزمان با چهل وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با وجود بارش باران از نخستین دقایق آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن به خیابان امده و لبیک به فرموده رهبر معظم انقلاب را فریاد زدند.
اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان نیز همگام با مردم با مشتهای گره کرده، شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.
در این مراسم شرکتکنندگان و بچه های مساحد گیلان، با در دست داشتن پرچمها و پلاکاردها، شعارهای ضد استکباری را فریاد زدند
این حضور پرشور و آگاهانه گیلانیان، پیر و جوان، زن و مرد، همصدا با ملت ایران، سالروز پیروزی انقلاب را به نماد اقتدار ملی و انسجام اجتماعی تبدیل کرد.