کانون‌هاي فرهنگي هنري با کشف استعدادها و پرورش ايده‌هاي ناب زمينه جذب جوانان به مسجد را فراهم کند کانون‌هاي فرهنگي هنري با کشف استعدادها و پرورش ايده‌هاي ناب زمينه جذب جوانان به مسجد را فراهم کند

کانون‌های فرهنگی هنری با کشف استعدادها و پرورش ایده‌های ناب زمینه جذب جوانان به مسجد را فراهم کند

مدير کل مطالعات راهبردي و برنامه ريزي عقيدتي و فرهنگي حوزه نمايندگي ولي فقيه بنياد شهيد و امور ايثارگران با حضور در «غرفه مسجد، پايگاه قرآن» با اشاره به شبکه عظيم بچه‌هاي مسجد اظهار کرد: با توجه به اين ظرفيت بايد در راستاي کشف استعدادهاي مسجدي و پرورش ايده‌هاي ناب تلاش شود و از اين طريق زمينه جذب نسل جوان را به مساجد فراهم کنيم.
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۴

حجت‌الاسلام «اسدالله کریمی» با حضور در غرفه «مسجد، پایگاه قرآن» در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه مهمترین ویژگی کانون‌های مساجد این است که در دل مسجد ریشه دوانده‌اند، اظهار کرد: چنین خصیصه‌ای منجر به پیوند عمیق میان نوجوانان و جوانانِ عضو در این کانون‌ها با مسجد می‌شود چون تمامی فعالیت‌ها با محور مسجد تعریف می‌شود.

مدیر کل مطالعات راهبردی و برنامه ریزی عقیدتی و فرهنگی حوزه نمایندگی ولی فقیه بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: حفظ نظام اسلامی و دستاوردهایی که تا به امروز داشته‌ایم ذیل تربیتی است که نوجوانان و جوانان روزگاری از مسجد به دست آوردند؛ دلاورانی که به شهادت آنها افتخار می‌کنیم تابلویی از تصویرشان را به دیوار منازل و مساجد نصب می‌کنیم، همه و همه اهل مسجد بودند و از خانه‌های خدا این چنین تربیت شدند تا به قله که همان شهادت است رسیدند و قطعا که جز مسجد هیچ نهادی قدرت تربیت چنین جوانانی را ندارد.

حجت الاسلام کریمی در ادامه ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: با توجه به شبکه وسیع بچه‌های مسجد در سراسر کشور باید در راستای کشف استعدادهای مسجدی و پرورش ایده‌های ناب تلاش شود و از این طریق زمینه جذب نسل جوان را به مساجد فراهم کنیم.