برپايي نمايشگاه از فعاليت‌ها و عرضه به محلات؛ محور ارزيابي و ورود کانون‌ها به رويداد ملي بچه‌هاي مسجد در سال ۱۴۰۵ برپايي نمايشگاه از فعاليت‌ها و عرضه به محلات؛ محور ارزيابي و ورود کانون‌ها به رويداد ملي بچه‌هاي مسجد در سال ۱۴۰۵

برپایی نمایشگاه از فعالیت‌ها و عرضه به محلات؛ محور ارزیابی و ورود کانون‌ها به رویداد ملی بچه‌های مسجد در سال ۱۴۰۵

معاون فرهنگي و هنري ستاد هماهنگي کانون‌هاي مساجد کشور گفت: امسال کانون‌ها ذيل برگزاري طرح ملي «مسجد، کانون نشاط» متناسب با اقتضائات و ظرفيت‌هاي بومي که دارند نمايشگاهي محله محور برپا خواهند کرد و همين نمايشگاه محور ارزيابي براي ورود کانون‌ها به رويداد ملي بچه‌هاي مسجد در سال جاري خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۵

به گزارش روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور: نشست تشریح طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» امروز شنبه ۳۰ خرداد با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین «علی ملانوری» مشاور وزیر و رییس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور؛ «حمید نیلی» معاون فرهنگی و هنری و همچنین «مرتضی کریمی» مدیرکل هماهنگی امور ستادی، روابط عمومی و بین‌الملل ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور برگزار شد.

«حمید نیلی» در این نشست طی سخنانی با اشاره به طرح «مسجد، کانون نشاط» گفت: امسال سعی کردیم در این طرح هم افزایی میان نهاد‌هایی که در این ایام در راستای برپایی هرچه بهتر اوقات فراغت می‌توانند کمک کنند ایجاد کنیم و به همین منظور برای مثال با مجموعه سازمان فنی و حرفه‌ای، آموزش و پرورش، هلال احمر و شهرداری‌ها و بسیاری از نهادها وارد تعامل شدیم و از سوی دیگر با صدا و سیما نیز مرتبط شدیم تا اتفاقات و فعالیت‌های تابستانی در مساجد نیز منعکس شوند.


معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور افزود: در نشست‌ مشترک با این نهادها بسیاری از مسایل مطرح شد و نقطه نظرات مفیدی مطرح و مورد بررسی واقع شد که امیدوارم این نهادها با حضور کانون‌های مساجد راهبر و همچنین کانون‌های فعال در عرصه اوقات فراغت جلساتی مشترک داشته باشند.


نیلی گفت: نکته دیگر در مورد برنامه‌های اوقات فراغت و طرح «مسجد، کانون نشاط» در سال جاری؛ به برپایی نمایشگاهی باز میگردد که کانون‌ها برگزار میکنند که این نمایشگاه زمینه ورود به رویداد ملی بچه‌های مسجد است، البته این نمایشگاه یک نمایشگاه ویژه با غرفه بندی خاص نیست بلکه بر مبنای توان و بضاعت کانون است.

وی ادامه داد: امسال در طرح «مسجد، کانون نشاط» با توجه به شرایط کشور و وظایف محوله؛ محوریت بخشی به کانون‌های مساجد در ادامه خدمات فرهنگی اجتماعی به محله و غنی‌سازی اوقات فراغت را به عنوان اهداف اصلی طرح قرار دادیم. 


نیلی تصریح کرد: تابستان شروع این حرکت است و امیدواریم با توجه به تعاملاتی که با دستگاههای فعال در حوزه فعالیت‌های تربیتی و غنی‌سازی اوقات فراغت داشته‌ایم بتوانیم این حرکت را در طول سال استمرار ببخشیم.

معاون فرهنگی و هنری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور افزود: همان طور که اشاره شد رویداد «مسجد کانون نشاط»؛ مقدمه رویداد ملی بچه‌های مسجد قرار میگیرد، رویدادی که در ردیف ۱۷ رویداد ملی وزارت فرهنگ قرار گرفته است.


نیلی اظهار کرد: گستره طرح «مسجد، کانون نشاط» دو بخش است، تولید محصول و دیگری ارایه خدمت؛ در این طرح ما علاوه بر ملاک بودن فعالیت‌های فرهنگی هنری، رسیدن خروجی طرح به محلات با محوریت اعضای کانون را مورد توجه قرار دادیم.


وی ادامه داد: در راستای معرفی طرح در سطح رسانه‌ها نیز هماهنگی فراگیری صورت پذیرفته است؛ در واقع نتیجه نهایی مورد نظر است؛ نکته دیگر ارزیابی رویداد «مسجد، کانون نشاط» است؛ امسال ارزیابی بنابر ارایه و تولید محصول است و انتظاری که از کانون داریم این است که با توجه به توانایی و اقتضائاتی که دارد؛ یک نمایشگاه برای اهل محله برپا کند؛ این نمایشگاه بر پایه توان و بضاعت کانون است؛ بر این اساس در رویداد «مسجد، کانون نشاط» کانونی وارد فرایند ارزیابی میشود که گزارش نمایشگاه خود را ارسال کند. 

گفتنی است: در ابتدای این نشست نیز «احسان مولوی» مدیر امور فرهنگی و تولید محتوا ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور به ارایه توضیحاتی از روند طرح ملی «مسجد،کانون نشاط» پرداخت.