رویداد ملی «فهما» تهدیدات فضای مجازی را به فرصت تبدیل می‌کند

رویداد ملی «فهما» تهدیدات فضای مجازی را به فرصت تبدیل می‌کند

تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸
آیت‌الله شعبانی با بیان‌اینکه فضای مجازی مملو از فرصت‌هایی است که باید از آن درست استفاده شود، گفت: رویداد ملی «فهما» با تمرکز بر فضای مجازی می‌تواند سدی در مقابل تهدیدات دشمن در این فضا باشد و تهدیدات آن را به فرصت تبدیل کند.

 خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» با اشاره به اینکه رویداد ملی فهما می تواند سدی در مقابل تهدیدات دشمنان باشد، اظهار کرد: امروز حضور آگاهانه جوانان مومن و انقلابی در فضای مجازی با شناخت کامل و کنترل شده نقش موثری در خنثی‌سازی توطئه های دشمنان دارد و بایستی شرایط به گونه‌ای فراهم شود که بتوان در این بستر پاسخگوی نیاز جوان بود.

 

رییس شورای هماهنگی کانون‌های مساجد همدان با اشاره به اینکه عرصه فضای مجازی مملو از فرصت‌هایی است که باید از آن درست استفاده شود، افزود: رویداد ملی «فهما» با قرار گرفتن در بستر فضای مجازی می‌تواند سدی در مقابل تهدیدات دشمن در عرصه فضای مجازی باشد و تهدیدات این عرصه را به فرصت تبدیل کند و می‌توان از این بستر برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استفاده کرد.

 

وی خاطر نشان کرد: معرفی چالش ها، فرصت‌ها و تهدیدات فضای مجازی برای اقشار مختلف مردم بویژه جوانان بایستی در راس برنامه های فرهنگی مسجد باشد و به هر نحو ممکن از فرصت‌های فضای مجازی برای نشر معارف قرآنی، معنوی و ارزش‌های ناب اسلامی بهره برد.

 

امام جمعه همدان با بیان اینکه رویداد ملی«فهما» بستری ارزشمند برای پیشرفت کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است، تصریح کرد: هیئت امناء و خادمین مسجدی نقش مهمی در جذب جوانان به مسجد دارند.

 

وی افزود: متولیان مسجدی می‌توانند با میدان دادن به جوانان در امور مدیریت مساجد زمینه تشویق و ترغیب آنان را در کارهای فرهنگی، هنری و دینی فراهم سازند و از ابزار فرهنگ و هنر برای دعوت مردم به مسجد استفاده کافی را ببرند و به گونه ای برنامه‌ریزی کنند که مساجد فقط در اوقات نماز محل تردد مردم نباشد، بلکه در تمام طول روز به صورت مستمر فعالیت داشته باشد.

 

آیت‌الله شعبانی از امام جماعت مساجد به عنوان رکن اصلی مساجد نام برد و تاکید کرد: امام جماعت مساجد بایستی حضور فعال و پویایی در مسجد داشته باشند و از جوانان برای رونق و پویایی مسجد استفاده و با نمازگزاران مسجدی انس و مودت داشته باشند و به گونه ای رفتار کنند که مسجد مامن و مکانی برای رجوع مردم در کلیه امور باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: مسجد باید برخوردار از محیطی زنده و امیدوار کننده برای امور خیر باشد و به عبارتی پایگاه اجتماعی کمک به مردم و مشارکت مردم در همه زمینه‌های فرهنگی اجتماعی تبدیل شود و متولیان مسجدی بویژه ائمه جماعات در خصوص دشمن شناسی و بصیرت افزایی مردم در مساجد برنامه داشته باشند.

 

امام جمعه همدان تاکید کرد: متولیان و امام جماعت مسجد بایستی دائما به فکر بهبود وضعیت مساجد باشند و برای رفع مشکلات و ایجاد تحول و بهینه‌سازی اوضاع مساجد برنامه داشته باشند تا بتوانند مساجد را به مسجد طراز اسلامی نزدیک کنند و حال که بستر رویداد ملی «فهما» فراهم شده همه ارکان مسجد پیش قدم شده و در جذب نوجوانان و جوانان گام‌های موثری بردارند.

 

پایان پیام/ 40