علماء دین نمونههای بارز نعمات الهی برای مردم هستند
خبرگزاری شبستان،گروه مسجد و کانون های مساجد، سی و هفتمین نشست ستارگان محراب با هدف تجلیل از خدمات و مجاهدتهای ۵۰ ساله حجتالاسلام والمسلمین سید مجتبی بدری استاد و مدیر حوزه علمیه امام القائم (عجلالله فرجهالشریف) شب گذشته در مسجد احباب الحسین(علیه السلام) با حضور مردم شهیدپرور منطقه ۱۴، جمعی از علما و فضلا و شاگردان ایشان در حوزه و مسئولان مرکز رسیدگی به امور مساجد و سایر مراکز دینی و حوزوی تهران، برگزار شد.
بنا بر این گزارش؛ در این مراسم که با حضور جمع فراوانی از علما، فضلا و طلاب و آحاد مردم در مسجد احباب الحسین(علیه السلام) اصفهانک برپا شد حجت الاسلام «حسین اسکندری»، استاد حوزه و دانشگاه به بیان آیات و روایاتی در مقام لزوم شکرگذاری از نعمات الهی پرداخت و علما را نمونههای بارز نعمات الهی برای همه مردم برشمرد.
وی از مرکز رسیدگی به امور مساجد بهخاطر ابتکار عمل و برگزاری سلسله نشست های ستارگان محراب و تجلیل از علمای دین قدردانی کرد و گفت: مادامی که مردم در چنین جلساتی حضور داشته باشند مشغول شکر خدا هستند. زیرا این امر از سوی پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) هم انجام میشد. ایشان هم از انسان های خدوم و کسانی را که برای مردم سودمند تر بودند، تجلیل میکردند.
این استاد حوزه علمیه به بیان احادیثی از پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمه معصومین (علیهم السلام) در باب وظایف عالمان دینی و جایگاه آنان در جامعه پرداخت و خاطر نشان کرد: و قدردانی از علما توسط مردم مطلوب همه ائمه اطهار و اولیای الهی است همچنان که در حدیثی از رسول خدا آمده که میفرمایند: «خَیرُ النّاسِ أنفَعُهُم لِلنّاسِ» در حدیث دیگری از امام صادق آمده است که؛ «رَحِمَ اللَّهُ قوماً کانوا سِراجاً و مَناراً»، همچنین امام رضا نیز فرمودند: رحم الله امرآ احیا امرنا که همه این روایات دلالت بر جایگاه رفیع و ارزشمند عمای ربانی در جامعه دارد.
حجت الاسلام اسکندری در ادامه به ویژگیها و خصایص اخلاقی مطلوب اساتید اخلاق حوزه پرداخت و گفت: بر اساس حدیثی از حضرت علی علیه السلام مردم سه دسته هستند یا عالم ربانی یا شاگردان علما و یا افراد بدون پشتوانهای که با هر باد حتی آرامی در جامعه، به دلیل بی پشتوانگی، به سمت جهت باد حرکت میکنند و از اینرو نقش علما در تربیت نفوس پاک با اهمیت تر نشان داده میشود.
وی سپس به بیان برخی خصلتهای شخصیتی حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی بدری اشاره نمود و افزود: خلق نیکو داشتن با مردم، تواضع و فروتنی، ساده زیستی، دغدغه مندی برای رفع مشکلات مادی و معنوی مردم و حل و فصل دعاوی و مشکلات آنها، اصرار به طلبه پروری و نگرانی دائمی برای احوال طلاب و شاگردان از ویژگیهای برجسته این استاد و مدیر برجسته حوزه علمیه تهران است.
حجت الاسلام اسکندری همچنین به تلاش تبلیغی دشمنان برای فاصله اندازی میان مردم و روحانیت پرداخت و استفاده آنان از ابزارهای هنری برای مشوه نشان دادن چهره خدوم علمای ربانی را در راستای سیاستهای خبیثانه و ضد دین آنان بر شمرد.
استاد حوزه علمیه در ادامه خاطرنشان کرد: اکنون دشمن با ایجاد شبهه در فضای مجازی اولویت ها را برای مخاطبین که همانا مسلمانان و شیعیان باشند جابجا کرده است! هدف دشمن این است که بین علما و مردم فاصله بیندازد. لذا دهها سال قبل و بعد از پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) مردم را فریب دادند و بین جامعه و امت اسلامی و امیرالمومنین(علیهالسلام) فاصله انداختند. بین امام حسین(علیهالسلام) و مردم فاصله انداختند.
حجت الاسلام اسکندی افزود: اما اکنون مردم ما به لطف این نظام اسلامی بصیرت خاصی دست یافتند دشمن اکنون تمام کانال ها و فضای مجازی را بسیج کرده است که مردم را از اصل نظام دور کند باید حواسمان جمع باشد مردم باید از ظرفیت علما و به خصوص ائمه جماعات مساجد که خود یک دانشگاه محسوب میشود استفاده کنند.
وی در پایان گفت: ما باید قدردان مکتب حسین(علیه السلام) باشیم که این بصیرت را در ما ایجاد کرد که در هر عصری حق را از باطل تشخیص دهیم. اینکه گاهی بی حرمتی از سوی مردم عادی و شخصی به یک عالمی میشود نتیجه تلاش یکشبه دشمن نیست! دشمن سالها تلاش کرده تا مردم را فریب دهد! اکنون وظیفه ما را سخت میکند ما باید بتوانیم با بهره گیری از این مکتب، علم و خلق نیکو و ترویج معارف اهل بیت(علیهم السلام) مانع انحرافات اینچنینی شویم.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم که به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران برگزار شد، از لوح زندگینامه حجت الاسلام و المسلمین سید سید مجتبی بدری، توسط حجت الاسلام و المسلمین حسین محمد ابراهیم رئیس این مرکز و جمعی از علماء شرق تهران رونمایی شد.
همچنین هدایایی از سوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه استان تهران، کانونهای فرهنگی هنری مساجد و همچنین شاگردان این استاد با سابقه حوزه، به ایشان تقدیم شد.
لازم به ذکر است که حجت الاسلام و المسلمین بدری استاد سطوح حوزه علمیه تهران، مدیر حوزه علمیه امام القائم (عجلالله تعالی فرجه الشریف) و امام جماعت مسجد احباب الحسین (علیهالسلام)(مسجدجامع اصفهانک) تهران در سال ۱۳۳۶ در شهرستان جزین از توابع استان خراسان رضوی دیده به جهان گشود و بعد از ورود به حوزه علمیه و تلمذ در نزد اساتید برجسته از سوی مرحوم آیت الله سید جواد علم الهدی به عنوان مدیر حوزه علمیه امام القائم تهران منصوب شد. وی همچنین از جمله شاگردان درس خارج مقام معظم رهبری بوده است.
پایان پیام/ 40