masajed

کانون شهدای حاجی آباد

مسجد جامع


امتياز فهما (1401) : 19354 امتياز (از 240 هزار)

امتياز فهما (1400) : 13262

دنبال کننده: 13 کاربر

عضویت در کانون

اعضای کانون: 247 نفر

شيره انگور

شیره انگور

درست کردن شيره انگور به روش سنتي
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ زمان انتشار : 14:51:35
روش تهیه شیره انگور ۱. در تهیه شیره انگور به روش سنتی ابتدا باید انگورها را به‌خوبی شسته و آن‌ها را دانه کنید. سپس باید انگورها را له کرد تا آب آن‌ها گرفته شود. برای این کار می‌توانید از گوشت‌کوب یا آب‌میوه‌گیری استفاده کنید یا به روش سنتی انگورها را در کیسه‌ای تمییز ریخته و با چکمه‌ای تمیز آن‌ها را لگد کنید. ۲. در مرحله دوم آب انگور را از صافی رد کنید تا تفاله و اضافه‌های آن گرفته شود و آب انگور خالص به دست آید. این کار را با یکپارچه نخی تمییز نیز می‌توانید انجام دهید. ۳. آب انگور خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی کناره‌های ظرف حباب ایجاد شد و قبل از اینکه آب انگور به جوش آید باید کم‌کم خاک سفید را به آن اضافه کنید و هم بزنید. با کفگیر کف‌هایی که روی آب انگور ایجاد می‌شود را مرتب بردارید. ۴. بعد از جمع‌کردن کامل کف‌های روی آب انگور، حرارت را خاموش‌کنید و ظرف را حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت کنار بگذارید تا خاک سفید ته‌نشین و آب انگور صاف و زلال شود. ۵. اگر بعد از گذشت این مدت‌زمان روی آب انگور کف ایجادشده بود دوباره آن را بگیرید. سپس با یک ملاقه به‌آرامی روی آب انگور را برداشته و داخل ظرف دیگر بریزید تا وقتی‌که به خاک ته‌نشین شده ته ظرف برسید. در اینجا ته آب انگور را در یک کیسه نخی بریزید، آن را در ظرف دیگری گذاشته و روی کیسه ظرف سنگین بگذارید تا آب آن کاملاً گرفته شود سپس این آب خالص را هم به ظرف قبلی اضافه کنید. ۶. ظرف آب انگور خالص را روی حرارت متوسط بگذارید تا شیره پخته و غلیظ شود. در مدت پخت ممکن است دوباره آب انگور کف کند، آن را بازهم با کفگیر بگیرید. ۷. اجازه دهید آب انگور همچنان با شعله ملایم بجوشد تا به غلظت مناسب برسد. در این مرحله چون شیره غلیظ می‌شود ممکن است سر برود پس به‌آرامی آن را هم بزنید و مراقب باشید که حرارت کم باشد. ۸. وقتی شیره به غلظت دلخواه رسید آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً سرد شود. شیره انگور آماده است.

نام کانون: شهدای حاجی آباد

نام مدیر: حسين هاشم زاده