masajed

کانون شهدای مغان

مسجد جامع


امتياز فهما (1401) : 5572 امتياز (از 240 هزار)

امتياز فهما (1400) : 10911

دنبال کننده: 101 کاربر

عضویت در کانون

اعضای کانون: 111 نفر

نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در مسجد جامع مغان برگزار شد ؛

نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر در مسجد جامع مغان برگزار شد ؛

تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۴۰۰
بنا به گزارش واحد خبري و رسانه کانون فرهنگي هنري شهدا مسجد جامع روستاي مغان در گفتگو با مديرمسئول کانون برادر مهدي فاني مغاني گفت :
جلسه شوراي امر به معروف و نهي از منکرمغان در( ايام محرم ) با حضور دهيار روستا و دبير ستادو اعضاي کانون و هيات امناي مساجد برگزار شد .

در اين جلسه دبير ستاد با اشاره به اهميت امربه معروف و نهي از منکر در روستا و مساجد گفت:مسائل فرهنگي يکي از مهمترين اولويت هايي است که بايد از طريق اين شورا تصويب واجرا شود.

محمد عظيمي شناخت مصاديق معروف و منکر را در توسعه و ترويج فرهنگ احياي امر به معروف و نهي از منکر ضروري دانست و بر استفاده از تمام ظرفيت ها و ابزارهاي فرهنگي و هنري در اين زمينه تأکيد کرد.

در ادامه مهدي فاني مدير کانون شهداي مغان در جمع بندي جلسه که با اظهار نظر اعضاء اين شورا و تصويب چند مصوبه همراه بود، اظهار داشت:نوآوري و برنامه هاي فرهنگي وهنري در اين زمينه بايد مدنظر قرار گيرد و برجلسات برنامه ريزي با حضور اعضاي کانون و هيات امنا مسجد جهت ارائه ايده هاي نو تاکيد کرد.

مدير کانون شهداي مغان گفت : نيز ،ايجاد فرهنگ امر به معروف را وظيفه ي همه ي دستگاه ها در روستا دانست و گفت: تلاش و همکاري دستگاه ها ي محلي با ستاد مي تواند به برخي از بحران هاي اجتماعي و خلا هاي موجود جامعه و سطح روستا خاتمه دهد.

وي افزود: ايجاد روحيه ي مطالبه گري که برگرفته از فرهنگ اسلام و انقلاب است، بايد براي همه ي مردم نهادينه شود . فاني افزود: اعضاي اين شوراها با عضويت نيروهاي مومن و انقلابي طبق مقررات فعاليت دارند.

مهدي فاني با اشاره به اينکه روحيه بي‌تفاوتي مردم در جامعه درواقع بي‌توجهي به دين است گفت : درباره عوامل بي تفاوتي نسبت به امر به معروف و نهي از منکر به جايگاه و نقش مردم در جامعه جهت نهادينه نمودن اين دو فريضه بزرگ الهي و ارزش ها باز مي گردد. جامعه بي تفاوت به امر به معروف و نهي از منکر بستري براي ترويج منکر و انحرافات بزرگ مي شود .

وي در خصوص هزينه داشتن امر به معروف و نهي از منکر گفت : اجراي امر به معروف و نهي از منکر هزينه هايي را در پي دارد و صرف هزينه و ضرر، مانع اجراي آن نمي شود.

فاني در ادامه با اشاره به قيام امام حسين (ع) و عدم همراهي برخي در مدينه با ايشان افزود: ياران با وفاي امام حسين (ع) آنها را از دنيا جدا و به لقاي خداوند مشتاق نموده بودکه اين درس را امام حسين(ع) در جريان کربلا به همه آموخت که کسي که بذل جان مي‎کند، مهم‎ترين خصلتش عدم دنيازدگي و اشتياق به لقاي خداوند است در حالي که کساني با نداشتن اين صفات در مدينه و کربلا امام را همراهي نکردند.

مدير کانون شهداي مغان در اين نشست به فاجعه حره که در سال 63 هجري قمري اتفاق افتاد نيز اشاره کرد و گفت که در اين واقعه عمال يزيد چه بلاهايي که به سرمردم مدينه نياوردند.

دبير ستاد امر به معروف و نهي از منکر روستا مغان در ادامه گفت: انجام امر به معروف و نهي از منکر در شرايط امروز براي تمامي افراد جامعه يک تکليف است، حتي افرادي که با حساسيت به موارد بهداشتي پايبند هستند نيز نبايد رعايت نشدن پروتکل‌هاي بهداشتي توسط ساير افراد را ناديده بگيرند و وظيفه امر به معروف و نهي از منکر برعهده آن‌ها است.

وي در خصوص اهميت امر به معروف و نهي از منکر در زمان شيوع بيماري کرونا، اظهار کرد: امروزه يکي از اصلي‌ترين دغدغه‌هاي موجود در جامعه بيماري کرونا است، مسئولان، دستگاه‌هاي اجرايي متعدد و مردم بايد در اين شرايط به وظايف خود عمل کنند.

وي ادامه داد: احيا و اجراي اين واجب الهي با انجام فعاليت هاي فرهنگي و آموزشي و برگزاري کارگاه‌ها و جلسات معرفتي و بصيرتي با هدف گسترش آن صورت گيرد.

عظيمي ادامه داد : بر اساس برنامه‌ريزي هاي به عمل آمده تشکيل شوراهاي امر به معروف و نهي از منکر به مرور با همکاري هيات امناي مساجد و مديران کانون و فرمانده بسيج روستا مي‌شود.

وي گفت: به دليل شيوع ويروس کرونا برنامه‌هاي اين ايام بيشتر در فضاي مجازي با رويکرد فرهنگي و آموزشي و بخشي نيز در فضاي حقيقي پيگيري و نسبت به اجراي آن اقدام مي‌شود.

وي به اهميت احساس تکليف همگاني در قبال احياي اين واجب الهي براي پيشگيري از ناهنجاري‌ها و آسيب‌هاي اجتماعي نيز تاکيد کرد .