masajed

کانون یاوران حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

مسجد حضرت ابوالفضل(ع)

کانون عمومي

عضویت در کانون

امتياز فهما (1401) : 2115 امتياز (از 240 هزار)

اعضای کانون: 243 نفر


جلسات هم اندیشی

جلسه هم اندیشی مشکلات مسجد و محله و جمع آوری پیشنهادات وانتقادات نماز گزاران مسجد جهت بهبود وبرنامه ریزی برای رفع مشکلات مسجد ومحله برگزار شد

تکریم

به گزارش واحد روابط عمومی و رسانه کانون ، به مناسبت روز پرستار ، مدیر کانون و فرمانده پایگاه و امام جماعت با حضور در درمانگاه نزدیک به مسجد ضمن تقدیر از کادر درمان ، از پرستاران با اهدای گل تقدیر نمودند.

محفل انس با قران

به گزارش روابط عمومی کانون ، محفل انس با قرآن کریم با حضور اهالی محله و قاریان برگزار گردید. در این محفل که به همت اعضای کانون برگزار گردید قاریان آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرده و در پایان امام جماعت مسجد تفسیر بخشی از آیات را بیان نمودند.

برگزاری دوره های آموزشی

همایش همدلی و مواسات با همت خیرین محله برگزار شد، به گزارش روابط عمومی کانون در این مرحله از رزمایش بیش از 100 بسته معیشتی تهیه و بین نیازمندان محله توزیع گردید .

تماس با کانون تماس با کانون

  • کد شناسایی: 2190037101
  • استان: يزد
  • شهرستان: يزد
  • شهر/دهستان: يزد1