
امتياز فهما (1401) : 2202 امتياز (از 240 هزار)
اعضای کانون: 126 نفر

روز پرستار
به گزارش واحد روابط عمومی و رسانه کانون ، به مناسبت روز پرستار ، مدیر کانون و فرمانده پایگاه و امام جماعت با حضور در درمانگاه نزدیک به مسجد ضمن تقدیر از کادر درمان ، از پرستاران با اهدای گل تقدیر نمودند.
آخرین اخبار مهم سامانه فهما
بیشترمسجد در تحقق حکمرانيِ محلهمحور بايد نقش اصلي را ايفا کند
بازگشت به مسجد با نگاهي نو، رمز عبور فرهنگي از بحرانهاي عصر حاضر است
جوانان مسجدي در مديريت مساجد نقشآفرين باشند
خدمترساني فرهنگي تبييني کانونهاي مساجد در اربعين ۱۴۰۴/ بايد اربعين را تبديل به سفري تربيتي کنيم
تأکيد بر نقش راهبردي کانونهاي فرهنگي هنري مساجد در حکمراني فرهنگي کشور
پيام تسليت رئيس ستاد هماهنگي کانون هاي مساجد کشور در پي ارتحال آيت الله نعيم آبادي(ره)
از فرهنگ تا کارآفريني؛ نگاه جديد به کانونهاي روستايي/ تحول در روستا از مسير مسجد ميگذرد
برگزاري بيش از ۴۲ هزار جلسه قرآن در مساجد/همکاري ستاد کانونها و معاونت قرآن وزارت ارشاد تقويت ميشود
آغاز طرح ملي «مسجد، کانون نشاط»
فرياد وفاداري؛ در مسير شهيدان، با سربلنديِ شهادت
اجراي چهارمين قرار همدلي بچههاي مسجد با شعار «يک ملت، يک پرچم»

محفل انس با قران
به گزارش روابط عمومی کانون ، محفل انس با قرآن کریم با حضور اهالی محله و قاریان برگزار گردید. در این محفل که به همت اعضای کانون برگزار گردید قاریان آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کرده و در پایان امام جماعت مسجد تفسیر بخشی از آیات را بیان نمودند.

همدلی و مواسات
همایش همدلی و مواسات با همت خیرین محله برگزار شد، به گزارش روابط عمومی کانون در این مرحله از رزمایش بیش از 100 بسته معیشتی تهیه و بین نیازمندان محله توزیع گردید .

برگزاری دوره های آموزشی
به گزارش روابط عمومی و رسانه کانون، ضمن برگزاری کلاس های آموزشی، فرهنگی و ورزشی متناسب با رده های سنّی اعضای کانون، اردوی فرهنگی، تفریحی، آموزشی و مهارتی نیز برگزار کرد.